SUPER-SPREMNE RADIONICE za SUPER-PODUZETNICE!

Svijetu je dosta dosadnih predavanja i suhoparnih demonstracija.

Svijetu trebaju SUPER - SPREMNE RADIONICE!

Poduzetnicama je top prioritet izgraditi odnos s klijentima i kupcima. Jedan od načina kako to postižemo je kroz provođenje radionica uživo.

Pripremiti radionicu možda zvuči jednostavno, no često djeluje – zastrašujuće. Od kuda početi? Što sve trebam dogovoriti s organizatorom/pripremiti? Kako započeti radionicu da ne bude neugodnjak? Kako se povezati sa sudionicima? Kako zaokružiti radionicu na kraju? Što ako zeznem?...

Priprema radionice ne mora biti toliki teret i stres. Ustvari, uz pravi sustav, podršku i vodstvo, možeš ju pripremiti u jako kratkom roku i tako da se osjećaš spremno i uzbuđeno što ćeš održati svoju super- radionicu uživo!

Fotka s radionice

Super-konzultacije za pripremu super-radionice

Detalji usluge

Cijena: 76,00 € (-25%) 57,00 €

Evo što dobivaš:

Super - coworking: 2 Zoom poziva i WhatsApp podršku
Super - raspis: Zajedno stvorenu i strukturiranu radionicu usklađenu s tvojim super - moćima
Super – šalabahter 2u1: Praktičnu to-do listu prije, i vjeran šalabahter tijekom radionice
Super - tips& tricks: Sve što može poći po zlu – unaprijed eliminiramo
Super – rasterećenje: Osjećaj ogromnog olakšanja zbog kvalitetne pripreme radionice

Elizabeta me spasila nervoze pred moju prvu radionicu uživo. Online sam prije toga držala brojne radionice, a nakon savjetovanja sam promislila, wow, zašto mi nitko prije nije rekao da ovo može bit ovako zabavno i zašto ovo nisam iskoristila prije! Način dolaženja do strukture same radionice kao i finalni proizvod - detaljan plan radionice - treba svakom stručnjaku koji izlaže svoje znanje i iskustvo. Elizabeta te navede da to tako fino sistematiziraš, a da istovremeno kroz detalje ostaviš dobar dojam na sudionike i njima olakšaš praćenje sadržaja. Sve u jednom! Top! Sigurna sam da ćemo opet surađivati jer smatram da svaka tema nosi svoj potencijal da bude ONA radionica koju sudionici pamte!

Ja sam Čudolovka Bety i moja super-moć je neformalna edukacija! 🙂

Često postavljana pitanja

Radionice pripremamo na principima neformalne edukacije i iskustvenog učenja – principima koji ožive svaki proces učenja i prijenosa znanja. Ako je tvoja situacija takva da pripremaš radionicu, na pravom si mjestu, javi mi se. Ako pripremaš predavanje, bilo kakvo izlaganje ili demonstraciju – javi mi se samo ako želiš da događaj bude interaktivan. U suprotnom, ova usluga nije za tebe.

To ćemo vrlo brzo obje uvidjeti na prvom Zoomu ili već pri tvom javljaju. U kontakt obrazac ukratko opiši kakav događaj pripremaš i na koju temu, a ja ti se javim upravo s porukom ima li suradnja smisla ili ne. Ako nema, ne surađujemo. Ako ima, dogovaramo termin prvog Zooma. Ako tijekom konzultacija obje vidimo da nešto ne štima, prekidamo Zoom i suradnju. Dobro, možemo se dalje malo podružiti uz neki čaj ili kavu 😊, ali bez radionica. Ako, iz bilo kojeg razloga, nema suradnje – nemaš naravno ni trošak usluge.

Ne. Odgovornost radionice je i dalje na tebi. Super-konzultacije ti daju jasne naznake kako ćeš procijeniti je li radionica bila uspješna ili ne i sveobuhvatno te pripremaju – od strukture radionice do provedbe. Cilj je da radionicu poznaš u dušu, u feeling, da znaš točno kako izgleda i kako želiš da ju sudionici dožive. Ja ti garantiram da na radionicu dolaziš super-spremna. A kako bih ti garantirala tu super-spremnost, između naša 2 Zooma tvoja je odgovornost generalne probe, najmanje jedanput, u svom domu, da dobiješ osjećaj provedbe i vizualiziraš proces. Na tome temeljimo drugi Zoom susret kada radimo finalno usklađivanje i prolazimo moguće nepovoljne scenarije.

Način plaćanja je putem hrvatskog IBAN računa obrta Čudolovka, uplatom nakon održanih prvih Zoom konzultacija.

Nikad ne možeš fejlati, možeš samo nešto novo naučiti. Učiti na svojoj koži će svakako biti iskustvo iz kojeg ćeš najviše narasti. Upravo zato sam u uslugu uključila WhatsApp podršku i nakon radionice, da zaokružimo tvoje učenje iz cijelog iskustva. S konzultacija svakako ne odlaziš praznih ruku: Naučene principe i materijale možeš koristiti u budućnosti i prilagoditi ih svakoj sljedećoj radionici koju ćeš voditi. Pojačaš li te materijale i sve naučeno za stvarno iskustvo vođenja radionice – Dalje ti je samo nebo granica!😊

Maksimalno 1,5h. I da, sve napravimo za to vrijeme. 😊