O meni

Ja sam Elizabeta i većinu svog života nisam voljela svoje ime.

 

Međunarodna sam edukatorica i radnica s mladima, certificirana DISC Flow trenerica i life coach. Iako sam još i inženjerka, badass projektna menadžerica, mentorica… svoj sam poziv pronašla u radu s (mladim) ljudima, tome se vraćala i u tom pozivu rasla.

 

Krasno, a kako to točno od inženjerke nastane – čudolovka?

Jednog sam se dana, prije 7 godina, našla u izoliranom turističkom uredu malog ruralnog mjestašca zvanog Ilok i zagrmjela Bogu/Svemiru/Kreaciji/Nebesima/Životu: „Koji k˝ sam ovdje?? Što radim u ovoj selendri?? Zašto ovdje hrđam?“ (ono, bila je epizoda 😃).  Utišala sam se i čula samo:

„Googlaj svoje ime.“

Prvo sam mislila da sam poludjela, a onda sam iz bijesa otišla guglati to svoje ime, koje nisam voljela.

Čitala sam na glas: Elizabeta dolazi od hebrejske složenice: „El i Saba”, što znači „Bog i zakletva“ i/ili složenice „El i Sabe”, što znači „Bog i SEDAM“.

Istog trena kada sam pročitala riječ SEDAM – na mail mi je stigao poziv: Upiši se u SEDMU generaciju studija o mladima za mlade. (?!?)

Tom je jednogodišnjom edukacijom počeo moj put u youth work odnosno rad s mladima, bez da sam do tada znala da „rad s mladima“ postoji. Kada bi me netko tada upitao čime se bavim, s osmijehom bih odgovorila da sam profesionalna puhačica vjetra u leđa. 😊 

Od istraživačkih radova, aktivističkih, kreativnih i svakojakih radionica i edukacija, izrade akcijskog plana za mlade do osnivanja Kluba mladih i cijele strukture rada s mladima u Iloku, lokalni i nacionalni youth work me je nakon 7 godina rada katapultirao u internacionalni youth work. 

Danas sam edukatorica – facilitatorica i trenerica u okviru Erasmus+ programa. Teme kojima vladam su: autentičnost, mentalno zdravlje i dobrobit, aktivizam i digitalno pripovijedanje. 

Omiljeni alat za rad s mladima mi je DISC, te sam nedavno postala i certificirana DISC Flow trenerica. Paralelno sa sedmogodišnjim radom s mladima, rastom i ulaganjem u sebe, odvažila sam se za facilitiranje transformacije pojedinaca i manjih grupa kroz ulogu mentora i life coacha.

Ukratko:

Baza mog postojanja su zahvalnost, autentičnost i čuda. Da, dobro si pročitala – čuda.

Iza svih silnih čuda koja me prate na svakom koraku stoji moja snažna intuicija i 100%-tno povjerenje životu da se odvažim na istinu koju jasno i glasno čujem u sebi. Dobro su mi stoga znani procesi transformacije i snažno brijem na zahvalnost. Zaljubljena sam u iskustveno učenje, transformaciju i život, kontinuirano se educiram i sva moja osobna i sedmogodišnja profesionalna iskustva sam objedinila u brendu čije stranice istražuješ – Čudolovka.

 

Putem ove stranice možeš naručiti svoj Dnevnik procesa zahvalnosti, sudjelovati na edukaciji osobne transformacije ili dogovoriti coaching baziran na tvom DISC profilu. A možeš i samo razgledati. Opustiti se i pronjuškati. Ipak je ovo moj virtualni dnevni boravak i dobro si došla! Ispruži se, odmori se… Natoči si čašu vode, hidratiziraj se, pročitaj što te privuče, pitaj što te zanima… Ja sam ti tu.

 

Dobrodošla na mjesto gdje je transformacija opipljiva!

 

Tvoja,

 

Čudolovka Betty