Treniraj sa mnom autentičnost!

Znaš onaj osjećaj kad nešto na poslu, u odnosima, u svakodnevnom životu, za neku suptilnu (ili ne tako suptilnu) nijansu, jednostavno – ne štima? A ne možeš baš ni staviti prst na što to točno je? Kao da su uloge koje si preuzela, s vremenom nekako… pa… preuzele tebe? Ako osjetiš taj gubitak svoje energije i sebe, i ako osjećaš da trebaš jedno nježno uštimavanje, ovaj je program tu za tebe.

Autorski program: "Autentična Ti!"

Autentična TI je autorski program proizašao iz 7-godišnjeg rada s DISC modelom ponašanja, iskustvenog učenja i neformalne edukacije. 

Kombiniran s modernim coaching tehnikama, program ti osigurava da upoznaš autentičnu sebe, daš si dozvolu i stekneš samopouzdanje živjeti svoju autentičnost. 

Spram drugih coaching 1 na 1 programa, Autentična TI je baziran na tvom personaliziranom, detaljnom DISC Flow izvješću, a duljinu trajanja programa određuješ – ti.

ZAŠTO "AUTENTIČNA JA"??

Zašto bi odabrala ovaj program?

KORISTI KOJE ĆEŠ STEČI

Što ti imaš od ovog programa?

Pristup DISC Flow testu i personaliziranom izvještaju.  

1+7 individualnih zoom sesija u trajanju od 1 h, koje uključuju validaciju profila te rad s temama: Uloge, odluke, utjecaj, sveto ne i sveto da, vrijednosti, odnosi i dozvole.

Tvoj odabir učestalosti i tema coachinga

WhatsApp podršku između sesija. 

Tko će biti na ovom programu?

Samo ti i ja. Zoom sastanci se neće snimati i ništa se neće dijeliti bez tvoje dozvole. 
Kako ćemo raditi u ovom programu?

Kupnjom Autentična TI programa, na mail će ti stići poveznica i upute za ispunjavanje DISC Flow testa, te link na video s osnovnim objašnjenjem DISC modela ponašanja. 

Nakon što ti u poštanski sandučić stignu rezultati, odnosno tvoje personalizirano izvješće, dogovaramo termin prve sesije, koji objema najviše odgovara. 

Prva sesija je rezervirana za validaciju profila (zajedno analiziramo tvoj profil) te prolazimo kroz očekivanja i kreiramo naša pravila rada. 

Termine i teme sljedećih 7 sesija, određuješ ti ili ih dogovaramo s obzirom na aktualne stvari u tvom životu. 

Minimalno trajanje programa je 2 mjeseca (intenzivno – 1 termin/tjedno). Maksimalno trajanje programa je 6 mjeseci od dana kupnje, raspoređeno kako tebi najbolje odgovara. Smatram da je nužno poštivati vlastite cikluse i ugodan tempo rada, te poštovati stvarni život i stvari koje su ponekad van naše kontrole. 

Između sesija, za potrebe dogovora sljedećih termina, kao i povremenu podršku, otvoreno komuniciramo putem WhatsAppa.  
Što ovaj program nije?

„Autentična ti“ program nije terapija niti liječenje. 

Kroz program osvještavamo i razvijamo ono sretno dijete u nama, autentične nas koje smo došle na ovaj svijet – sijati. ŠTO KAŽU POHAĐATELJI PROGRAMA

Evo što Lucija kaže o radu sa mnom

Što ti mogu garantirati?

Podržan i siguran prostor za rad na sebi.

Praktičnost – sve što spoznaš usmjeravamo u preslikavanje na praktičan, svakodnevni život i situacije. 

More pozitive – rad na sebi ne mora biti naporan i tmuran!

Trenericu koja svim srcem vjeruje da ovo zaslužuješ. 
A s kim to treniraš autentičnost?
Upoznaj svoju trenericu ovdje: