Radionice

RADIONICE KOJIMA ČUDA DOVODIŠ U SVOJ ŽIVOT!
Vizija veze
Radionica na kojoj ćeš izraditi svoju osobnu, personaliziranu viziju veze temeljenu na tvojim prijašnjim iskustvima i najluđim željama, a kalibriranu tvojom intuicijom. Jednom kada je kreirana, vizija veze „radi svoje“, odnosno otvara i slaže prilike, ljude, stvari i pojave. Naš unutarnji svijet se okreće PREMA snažnom kursoru, ne bježi OD negativnih iskustava, strahova i sl. Ovaj je zaokret izuzetno transformativan u životu pojedinca (mentalitet „bježim od“ u „idem prema“) i prirodno se preslikava iz unutarnjeg u vanjsko iskustvo
Formule za čuda
Edukacija od 7 modula. Svaki pokriva jednu od 7 formula za čuda, odnosno jedno od 7 snažnih načela promjene percepcije. Ne moraš biti potpuni matematički entuzijast i štreber da bi uživala u ovoj edukaciji! 😊 Formule sam prošla s nekoliko fizičara i matematičara, no prevela na vrlo jednostavan, razumljiv i praktičan način. Ukoliko se odlučiš za privatan coaching, ove su formule alati koje primjenjujem u svom radu i također su jedan od nježnih, a snažnih alata koje prirodno donose transformaciju.
Zahvalnošću do čuda
Edukacija od 7 modula koja dolazi u paketu s Dnevnikom procesa zahvalnosti. Edukacija je podrška ispunjavanju tvog Dnevnika procesa zahvalnosti, a temeljena je na iskustvenom učenju i nenasilnoj komunikaciji te sadrži dodatne vježbe za kreiranje kroz zahvalnost.

Ukoliko si zainteresirana za neku od edukacije ili privatni coaching, kontaktiraj me -> ovdje.